Jelmer Ruitinga van Meetbaar

Jelmer Ruitinga

Eigenaar

Wie is hij?

Mijn naam is Jelmer Ruitinga, een gedreven innovatief en ondernemend persoon met een echte hands-on mentaliteit. Van jongs af aan is er al grote interesse in de wonderenwereld van de computers. Zo programmeerde ik al vrij snel eigen programma’s en websites. Na een 1,5 jaar in loondienst als full-stack developer besloot ik verder te gaan zelfstandig ondernemer in Maatwerk Marketing software en websites.

Met mijn passie, kennis en kunde voor techniek help ik graag innovatieve ondernemers met vraagstukken binnen hun onderneming. Ik doe dit met name op gebied van maatwerk online oplossingen, marketing uitingen en coaching on the job vanuit mijn bedrijf “Meetbaar”. Daarnaast werk ik bij De Breed & Partners met ondernemers met financiering-, & subsidievraagstukken voor het ontwikkelen en uitrollen van hun innovatieve concepten en producten. Hierbij ligt mijn specialisme met name op het gebied van start-ups en scale-ups.

Doordat ik een echte pionier ben met ruime kennis van verschillende programmeertalen, encryptietechnieken en vooruitstrevende kennis van mechatronica en drone ontwikkeling, kan ik de technische innovatie en de daarbij behorende knelpunten goed vertalen naar de bijbehorende oplossing en of strategie!

Als zeer ervaren en gecertificeerd FPV drone piloot weet ik binnen een recent gelanceerd concept ClipChasers samen met mijn compagnon Marcel de vetste beelden te vangen in creatieve media! Vliegen wij er samen op uit of wil je meer weten? kijk dan hier

Tot slot ben ik als startup coach inzetbaar om jouw te helpen met je ondernemersvragen of het vergroten van het commercieel Meetbaar Resultaat! Hierbij kijk ik voornamelijk naar de commerciële factor(sales) waarbij ik ook eventueel hands-on kan ondersteunen.

Meer weten? Kopje koffie?