DOMEINNAAM REGISTRATIE

Gemakkelijk en snel je eigen unieke domeinnaam registreren bij Meetbaar. Je hebt keuze uit meer dan 100 domeinextensies, dus of je nu een .nl wil of een .com het kan allemaal. Heb je nog geen idee of je domeinnaam goed of vrij is? Vraag het dan gerust even!

HOSTING

Een betrouwbare website of webshop begint bij de juiste en stevige fundering! Meetbaar biedt verschillende hosting oplossingen en adviseert u graag welke hosting het beste bij u past. Van VPS tot dedicated servers of hosting account geoptimaliseerd voor Wordpress. 

SSL CERTIFICERING

Wij streven naar een meetbaar veilige online omgeving. Uw website maar ook de gegevens van uw bezoekers moeten veilig blijven. Zo leveren wij SSL certificaten om verbindingen tussen uw website of webshop en uw bezoeker te beveiligen. 

ADVIES & STRATEGIEËN

Strategie is een van onze meest gebruikte diensten en zit in ons bloed en die kracht delen we graag!
Wij zijn als een vis in het water wanneer het gaat over het brainstormen of bedenken van waardevolle reclame strategieën en concepten of advies in uw reclame uitdagingen!

ECOMMERCE

Heeft u plannen om uw eigen webshop te beginnen, maar geen idee hoe?
Bij Meetbaar adviseren en realiseren we het graag voor u!
Wij hebben namelijk alle tools in huis om naar uw smaak op maat een webshop te ontwikkelen via ons e-commerce platform.

MAATWERK DEVELOPMENT

Heeft u specifieke wensen voor uw website of webshop of wilt u niet vast zitten aan beperkingen? Wij leveren maatwerk welke naadloos aansluit op uw wensen zodat u het doel kunt bereiken wat u voor ogen heeft met meetbaar resultaat. De mogelijkheden bij Meetbaar zijn eindeloos!

WORDPRESS DEVELOPMENT

Als WordPress specialist in hart en nieren weten wij als geen ander hoe goed en efficiënt te werken met WordPress. Door de juiste combinatie van WordPress plugins en ons maatwerk kunnen alle benodigde oplossingen bieden om aan uw wens te voldoen.

CONVERSIE OPTIMALISATIE

De behaalde resultaten worden middels onze statistieken meetbaar en inzichtelijk gemaakt voor u als ondernemer. Wij zijn er van overtuigd dat middels de juiste bijsturing van uw online tools de conversie vergroot kan worden. Meten = weten!

DESIGN

Een huisstijl moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf en je doelgroep aanspreken. Wij bij Meetbaar weten dit maar al te goed en werken daarom alleen met ontwerpers die zich verdiepen in het imago en de filosofie van u, als klant.