Diensten

WWW.

Domeinnaam registratie

Gemakkelijk en snel je eigen unieke domeinnaam registreren bij Meetbaar. Je hebt keuze uit meer dan 100 domeinextensies, dus of je nu een .nl wil of een .com het kan allemaal. Heb je nog geen idee of je domeinnaam goed of vrij is? Vraag het dan gerust even!

Hosting

Een betrouwbare website of webshop begint bij de juiste en stevige fundering! Meetbaar biedt verschillende hosting oplossingen en adviseert u graag welke hosting het beste bij u past. Van VPS tot dedicated servers of hosting account geoptimaliseerd voor Wordpress of Laravel. 

SSL Certificering

Wij streven naar een meetbaar veilige online omgeving. Uw website maar ook de gegevens van uw bezoekers moeten veilig blijven. Zo leveren wij SSL certificaten om verbindingen tussen uw website of webshop en uw bezoeker te beveiligen. 

ADVIES & STRATEGIEËN

Strategie is een van onze meest gebruikte diensten en zit in ons bloed en die kracht delen we graag!
Wij zijn als een vis in het water wanneer het gaat over het brainstormen of bedenken van waardevolle reclame strategieën en concepten of advies in uw reclame uitdagingen!

E-Commerce

Heeft u plannen om uw eigen webshop te beginnen, maar geen idee hoe?
Bij Meetbaar adviseren en realiseren we het graag voor u!
Wij hebben namelijk alle tools in huis om naar uw smaak op maat een webshop te ontwikkelen via ons e-commerce platform.

Maatwerk development

Heeft u specifieke wensen voor uw website of webshop of wilt u niet vast zitten aan beperkingen? Wij leveren maatwerk welke naadloos aansluit op uw wensen zodat u het doel kunt bereiken wat u voor ogen heeft met meetbaar resultaat. De mogelijkheden bij Meetbaar zijn eindeloos!

Laravel development

Wij streven naar een meetbaar veilige online omgeving. Uw website maar ook de gegevens van uw bezoekers moeten veilig blijven. Zo leveren wij SSL certificaten om verbindingen tussen uw website of webshop en uw bezoeker te beveiligen. 

CONVERSIE OPTIMALISATIE

De reeds behaalde resultaten worden middels onze statistiek engine meetbaar en inzichtelijk gemaakt voor u als ondernemer. Wij zijn er van overtuigd dat middels de juiste bijsturing van uw online tools de conversie vergroot kan worden.  ONS MOTTO IS METEN = WETEN!

Concept ontwikkeling

Voortdurend houden wij ons bezig met innovatieve concept ontwikkeling. Dit doen wij voor zowel klanten als voor eigen projecten. Wij zijn ons erg bewust dat stilstand achteruitgang is, om deze redenen ontwikkelen wij deze nieuwe concepten vaak onder eigen vlag.

Niet zeker wat nu bij jou past?

Neem dan ook gewoon contact op met ons, we bijten niet en we hebben hele lekkere koffie. Of als je toch liever thuis blijft, een Google Meet of Teams is ook geen probleem hoor.