SSL certificering Beveiliging van je website is essentieel en vooral als je Privacy gevoelige informatie verwerkt op je website of webshop. Bij ons kan je verschillende SSL certificaten bestellen. Meer weten over welk certificaat bij jouw website past in het kader van de AVG Ik ga voor veilig Al vanaf € 50,- p. jaar Responsive webdesign Omdat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van mobiele apparaten wilt u toch ook een website die daarvoor geschikt is? U zult zien dat als uw website mobiel goed bereikbaar is, dat uw bezoekersaantallen zullen stijgen. Dat wil ik ook Al vanaf € 1250,- SSL certificering Beveiliging van je website is essentieel en vooral als je Privacy gevoelige informatie verwerkt op je website of webshop. Bij ons kan je verschillende SSL certificaten bestellen. Meer weten over welk certificaat bij jouw website past in het kader van de AVG Ik ga voor veilig Al vanaf € 50,- p. jaar Maatwerk development Wij ontwerpen en bouwen maatwerk webapplicaties, websites en webshops zodat u beter uw doelen bereikt. Wij bekijken uw wensen en eisen en adviseren u graag of dit maatwerk snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. Mijn wensen zijn specifiek
Advies of hans-on hulp nodig? Wij staan jou graag bij!

Consultancy

Startup coaching

Als startup zit je vaak met veel vragen! Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe weet ik of ik een goede product marketfit heb? Welke rechtsvorm is het beste? Wij coachen on-the-job bij ondernemersvragen en zijn jouw sparringspartner!

Scale-up coaching

Hoe deal je met de verschillende groeipijn die je als scale-up voor je kiezen krijgt? Denk hierbij aan financieringsvragen of het opschalen in sales of productie? Wij gaan samen met jullie aan de slag om deze te tackelen! 

Hands-on salestraining

Tijdens onze sparringssessies komt vaak naar boven, dat er een commercieel vraagstuk ligt! Sales schiet niet op? klanten blijven uit? Hoe los je dit op? Wij coachen on-the-job en helpen jullie om (weer) commercieel succesvol te worden!

Jij hebt bij bovenstaande zaken geen hulp nodig toch?

Of wel? Neem dan contact op met ons!